Op 30 juni wordt om 10.45 in Lewedorp de jaarlijkse openluchtdienst gehouden op camping Buitenhof aan de Dekkersweg in Lewedorp. De dienst wordt georganiseerd door de protestantse gemeenten van Lewedorp, ´s-Heer Arendskerke, Borssele en Nieuwdorp en de rooms katholieke parochie van Lewedorp. Het thema van de dienst is: Meegaan met de tijd. Voorgangers in de dienst zijn pastoor Fons van Hees en mevr. Mathilde Meulensteen. Medewerking aan de dienst wordt verleend door het jongerenkoor Con Dios uit Lewedorp o.l.v. Jolanda Nagelkerke. Er is crèche en kindernevendienst.

Omdat we dit jaar het 90-jarige bestaan vieren van Lewedorp, zullen kerkleden uit Lewedorp samen gaan lopen van de kerk naar de camping. Start van de tocht is om 10.00 uur op het plein bij de rk kerk.

Als het slecht weer is, zal de dienst binnen in de schuur gehouden worden.

Na de viering drinken we samen koffie.

Als u met de auto komt, let dan op de aanwijzingen van de parkeerwacht.